Celebrem el nostre 50 aniversari

04/04/2012

Verges Equipaments va ser guardonada per el seu 50 aniversari durant la cerimònia de lliurament de premis en el marc del sopar de l'Expositor durant la Fira de Mollerussa.


Llegir més aquí

Entrevista sobre la Fira de Mollerussa a Lleida TV

04/04/2011

El nostre director, Víctor Vergés, va ser entrevistat amb l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de la Fira de Mollerussa, Poldo Segarra; representant a Verges Equipaments i els altres expositors en aquesta fira de referència, on hem estat participant durant els últims anys.


Veure l'entrevista completa aquí

Ens hem desplaçat a les nostres noves instal·lacions

15/09/2006

Verges Equipaments ha traslladat les seves instal·lacions a la seva nova planta industrial del Polígon de Vila-Sana. En una sola nau de més de 1.000 m2 s'han centralitzat les principals tasques de fabricació i muntatge, mentre que en espais annexes es troben les instal·lacions per a tractament superficial i la secció de tapisseria, conectades directament amb l'àrea principal.

L'oficina tècnica està connectada directa i físicament amb la planta de fabricació per un costat i amb les oficines comercials per l'altre. El propòsit d'aquesta distribució és el de mantindre sempre calent el fil que condueix les necessitats dels clients al producte entregat.

L'any 2001, davant la impossibilitat d'empendre noves ampliacions per falta de terreny físic disponible, adopten la decisió de buscar un nou emplaçament per a la fàbrica.
Així, a principis de 2006 i amb la nova planta en condicions, s'inicia el procés de canvi i trasllat que s'ha donat per concluit l'agost d'aquest mateix any.


Llegir més aquí