Página principal

Història:

La nostra empresa es va fundar com a empresa unipersonal l'any 1963 per D. Nicolás Vergés Abadías, sota el nom comercial de "Planchistería Vergés", dedicant-se, des dels seus orígens, a la transformació de vehícles automòbils de tota índole i a la fabricació de cabines per a tractors agrícoles.

L'any 1976 ens vam traslladar a les instal·lacions de Mollerussa, amb el nom comercial "Talleres Vergés", amb dedicació exclusiva a la fabricació de cabines per a M.O.P. y tractors agrícoles.

El 1996 la nostra empresa pren la seva forma jurídica actual sota el nom de "VERGES Equipaments S.L."

El 2006 ens traslladem a les nostres actuals instal·lacions de Vila-Sana.

La nostra missió:

Ens dediquem a la fabricació i comercialització de cabines per a maquinària mòbil.

Som excepcionalment competitius en aquells requeriments que impliquen gran qualitat i sèries curtes.

Estem desitjant que ens fiqui a prova per a aportar-li les millors solucions, amb rapidesa i flexibilitat.

Estructura física:

Oficines comercials i administratives: 50 metres quadrats.

Oficina tècnica equipada amb CAD 3D: 25 metres quadrats.

Disposem d'un total de 1.300 metres quadrats destinats a àrees de fabricació dedicades a les diverses activitats constructives, dels quals 1.150 estan en una mateixa unitat equipada amb pont grua, instal·lació pneumàtica, portes automatitzades, etc.

Disposem, també, de maquinària de tall i deformació de xapa i perfils, quatre estacions de soldadura, cabina de pintures independent, àrea de neteja i desengreixat equipada amb unitat de desengreixat e hidrollimpiadora en calent, àrea de tapisseria amb taula de tall i màquina de cosir per a tapissats.

A més, les nostres instal·lacions compten amb una àrea exterior tancada de 1.200 metres quadrats, equipada amb motlle de càrrega i descàrrega d'altura variable per a tractors, zona de neteja, etc. Incloent altres petites àrees d'emmagatzematge, magatzem d'històrics i àrees de vestidors i serveis.

El nostre personal, altament motivat i qualificat, és 100% fix.